Иво Аръков става певец

Стегнал съм багажа, но не за лятна ваканция. А за работа! Както мнозина от вас знаят, за края на тази година подготвям дебютния си албум, който вярвам, ще ви изненада“ – сподели Иво Аръков.

„Самият аз се изумявам какво тая в себе си. И съм щастлив, че ми се отдава тази възможност да изследвам тези емоционални дебри… и още по-вълнуващото е, че съвсем скоро ще споделя всичко това с вас!“ – продължава актьорът, познат на зрителите на bTV от комедийния сериал „Съни бийч“.

„Останете на линия за повече любопитни истории, а по-смелите в подкрепата си към моето изкуство може да заповядат в “subscribers” зоната за повече разкази от зад кулисите на това мое ново творческо пътешествие!“ – завършва посланието си Аръков.

В средата на май неговият син навърши една годинка. Щастливите родители отпразнуваха събитието в столична сладкарница с голяма торта и много балони.

Вижте и

„Честит първи рожден ден, сърчице мое! Всеки ден с теб е магия, любов, щастие, смисъл. Ти си най-големият ми подарък. Благодаря ти за всичко. Съвършен си. Обичам те с цялото си сърце“ – написа Габриела Николаева към снимките от партито, на които лицето на детето е скрито.Много хора поздравиха щастливата майка, а актрисата Невена Бозукова пожела „Да е здрав и благословен Тео!“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре