Малена:Сега има голяма свръх продукция от към каквито и да е било изпълнители плейметки пеещи непеещи и в днешно време толкова се пренасити пазара,че хората  им е трудно да отсеят кой е талантлив и кой не е

Малена за своята крехка възраст вече е натрупала сериозен опит, характер и е придобила вдъхновение от многобройни участия в конкурси, както в България, така и чужбина, като изпълнител на поп и джаз музика. С красивия си и въздействащ глас Малена е спечелила множество награди и признанието на компетентни журита. Музикалната й кариера започва още от ранна детска възраст в хор “Бодра смяна” – една наистина отлична школа за професионален изпълнител. Младата музикална надежда с гордост споменава и факта, че е член на фондация “Димитър Бербатов – Успелите деца на България”.

От малка Малена е надарена не само с музикален талант, но и със спортен дух, и амбиция за успех. Тя е тренирала художествена гимнастика в клуб “Левски – Илиана Раева”, след това дълги години се отдава на тениса, а днес се радва на досега с конния спорт. Така че смело може да кажем за младата певица, че е олицетворение на музикалност, ритъм, динамика и предизвикателство.Песните изпяти до сега от нея „Обичам те“ „Късмет“ „21 Век“бързо се завъртят в класациите на слушателите  и печелят голяма популярност.

Награди

„Секс Симовл на годината“ 2023

Певица на годината“ 2023

Нещо да разкажеш за себе си как стартира твоята музикална кариера ?

Моята кариера започна от втори клас .Аз съм бивша поп-и джаз певица и изминах доста дълъг път в музиката и сега дойде време да се реализирам  в поп-фолк музиката.

Ти имаш,няколко записани песни,но най-хитовата ти песен стана „Късмет“,а след това песента „Обичам те“също се нареди в класациите да разкажеш нещо за нея?

Последната  песен „Обичам те“е посветена на много специален човек и текста и клипа за мен са много емоционални и са по действителен случай в моят живот.

Ти си имаш някой мъж в живота си ,който не издаваш?

Не за съжаление вече не е част от животът ми.

Кой ти подава ръка за песните подкрепа с кого работиш?

Работя с композитора Радомир Кишев още от самото начало ,аз също участвам в процеса на работа .Също така работя и с бившият продуцент на ф-ма Пайнер Мишо Бургуджиев  той мие ,като дясна ръка.

Доста ли е трудно да пробиеш сега на поп-фолк сцената ,защото има много изпълнители ?

Да моето мнение ,че сега има голяма свръх продукция от към каквито и да е било изпълнители плейметки пеещи непеещи и в днешно време толкова се пренасити пазара,че хората  им е трудно да отсеят кой е талантлив и кой не е.Преди години беше по-различно малко хора но по-качествена музика и качествени артисти .

Младите изпълнители са еднодневки повечето много малко се открояват.

За мен най-добрите са Преслава, Галена, Десислава и  Азис .Това са си класа ,която настъпват много яко и не пускат кокала.

Ти мислела ли си да правиш някой проект с тях ?

Не дуети още не съм правила ,но не съм и привърженик много на тези неща ,защото исках да си успея сама и съм много горда с това което постигнах,защото някой от младите изпълнители го постигат с връзки и дуети с известни изпълнители.

Поддържаш ли приятелство с някой колеги изпълнители ?

В шоубизнеса приятелство няма това всеки го знае артист изпълнител.Моят кръг от хора е много тесен и са подбрани с времето .

Някакви нови песни ще пускаш ли скоро?

Вижте и

Ще има много изненади от мен скоро и едно ново начало от мен предстои просто следете.

Мислела ли си да направиш ремикс на по-забравени песни от поп-фолка?

Да аз съм си харесала една песен много отдавна ,но още според мен не е дошъл правилният момент,но по натам ще направя някога.

Какво правиш в свободното време какво харесваш?

Свободни време не съм виждала скоро все съм заета и ако  ми остане такова обичам да ходя в планината и да язда много обичам да язда,още от много малка и това са ми любимите неща природата и ездата.

Канили ли са те в някакви музикални формати ?

Да канили са ме ,но няма да издавам ,но единият е музикален ,а другият е ТВ формат.

Аз съм отказала и на двата формата ,защото не са моите в никакъв случаи и не мисля ,че там ми мястото точно в тези реалитата.

Ти си била в художествената гимнастика да кажеш нещо за това?

От дете се занимавах с художествена гимнастика при Илияна Раева и това ми даде силно каляване в живота и дисциплина.

Тениса конната езда с години продължиха тези неща,затова казвам ,че аз съм дисциплиниран човек.Художествената гимнастика я прекъснах само конната езда и тенисът останаха.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре