Сега четете
ИТН ще направи всичко възможно да не се затварят тецовете и да се съхранят работните места

ИТН ще направи всичко възможно да не се затварят тецовете и да се съхранят работните места

В следващия парламент депутатите от „Има такъв народ“ (ИТН) ще работят за отговорно управление на парите от бюджета, прекратяване на безконтролното и вредно теглене на огромен държавен дълг, предоговаряне с Европейския съюз на необмислената Зелена сделка. Това заяви председателят на партията Станислав Трифонов при откриването на предизборната кампания на ИТН в разговор с Тошко Йорданов, Александър Вълчев, Ивайло Вълчев, Драгомир Петров и Станислав Балабанов, излъчен по телевизия 7/8 TV и на фейсбук страницата му.

 

„Депутатите на „Има такъв народ“ ще направят всичко възможно да не се затварят тецовете в страната и да съхранят работните места на хората“, каза Трифонов. Ако трябва да избирам между работните места и парите от Европа, аз лично избирам хората, допълни той.

 

Трифонов посочи още, че ще работят за спиране на „хомосексуалната пропаганда сред децата в училищата“ и защита на нормалното българско семейство от майка, баща и деца, незабавно приемане на България в Шенген по суша, без изпълняване на допълнителни условия, без приемане на мигранти.

Вижте и

 

Относно демографската криза, Слави Трифонов посочи, че ИТН ще се бори за въвеждане на държавна помощ, облекчени кредити за първо жилище и освобождаване от данъци на младите семейства, но при условие, че тези хора работят или учат. Той добави, че ще се борят и за премахване на всички, по думите му, вредни поправки в Конституцията, направени от т. нар. сглобка. Ще върнем здравия разум в управлението, заяви лидерът на ИТН.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре