Сега четете
Общото между Исус Христос и Нелсън Мандела е Доналд Тръмп Бившият президент се представя за съдебен мъченик като прочути жертви на нечестни процеси

Общото между Исус Христос и Нелсън Мандела е Доналд Тръмп Бившият президент се представя за съдебен мъченик като прочути жертви на нечестни процеси

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ през ноември и затънал в правни проблеми, се сравни в събота с бившия президент на Южна Африка Нелсън Мандела, прекарал двадесет и седем години от живота си в затвора пише Сега, позовавайки се на социалната мрежа на Тръмп.

Обвинен по четири наказателни дела, всички от които го излагат на риск от лишаване от свобода, Доналд Тръмп осъди решението на магистрата Хуан Мерчан да наложи ограничения върху изказванията му.

В събота републиканският милиардер публикува много дълго съобщение в своята социална мрежа „Трът сошъл“, в което обвинява съдията, че „нарушава закона и конституцията едновременно“. Но, добави той, „ако този напълно пристрастен шарлатанин иска да ме вкара в затвора за това, че съм казал най-очевидната истина, с удоволствие ще се превърна в един съвременен Нелсън Мандела – това би било голяма чест“, каза той.

Вижте и

От лагера на Байдън посрещнаха сравнението с ирония, още повече, че то се появи малко след като Доналд Тръмп публикува рисунка от съдебната зала, на която е представен как седи до Исус Христос. „Представете си, че сте толкова егоцентричен, че се сравнявате с Исус Христос и Нелсън Мандела в рамките на малко повече от седмица“, подигра се говорителката на кандидата на демократите Жасмин Харис в изявление.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре