Сега четете
Община Кюстендил и НСА сключиха договор за сътрудничество

Община Кюстендил и НСА сключиха договор за сътрудничество

Община Кюстендил и Националната спортна академия „Васил Левски“ сключиха договор за сътрудничество, съобщиха на страницата си във Фейсбук от общината в Кюстендил.

На база договора, предстои да бъдат реализирани съвместни дейности в сферата на образованието, науката и спорта, са се договорили  ректорът на НСА проф. Красимир Петков и кметът на общината Огнян Атанасов, който бе на посещение в Академията, уточняват на сайта си от НСА.

Визитата беше по покана на ректора проф. Петков, във връзка с подписването на договора за сътрудничество. В срещата участваха представители на Академичното ръководство, както и на Община Кюстендил – зам.-кметът Николай Дочев и главният експерт по спорт Каролина Грозданова – възпитаник на НСА, уточниха от общината.

Вижте и

Гостите се запознаха с учебно-спортната база, специалностите и ключови дейности, свързани с мисията на НСА като единствена по рода си образователна институция. Партньорството между Академията и Общината има своята успешна история, включително и при изпълнението на текущ проект за разработване на Концепция за модернизиране на спортни съоръжения чрез инструмента за интегрирани териториални инвестиции, припомниха от общинската администрация в Кюстендил.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре