Сега четете
Ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи

Ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи

Аз съм оптимист и ще бъде огромна грешка, ако ротацията не се случи. Държавата е стабилна в момента, трябва да се случи тази ротация и да има правителство. Това коментира пред журналисти в парламента Делян Пеевски, председател парламентарната група (ПГ) на ДПС.

На въпрос дали трябва земеделският министър да подаде оставка предвид протестите, Пеевски настоя, че първо премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел следва да си представят оценките за министрите и тогава ще се види кой ще бъде подкрепен.

Относно критиките на президента Румен Радев, че министрите са само „пешки“, Пеевски каза, че пешки е редил само държавният глава досега в продължение на две години. По повод президентското вето върху промените в Наказателно-процесуалния кодекс председателят на ПГ на ДПС коментира, че в момента ги дискутират с юристи. Той очаква на днешното заседание на правната комисия да бъдат преодолени някои от точките, а други – не. Нека изчистим текстовете, ако има нещо разумно – ще го чуем, добави Пеевски.

На въпрос, свързан със законопроект, предложен от „Продължаваме промяната – Демократична България“ във връзка с изменения в Закона за електронните съобщения и възможността да бъдат блокирани интернет адреси, Пеевски каза, че трябва много внимателно да се борави с подобни предложения.

Вижте и

Във връзка с изслушването във Висшия съдебен съвет и данните за заплахи към висши магистрати, Пеевски коментира, че е има създадена парламентарна комисия и се надява цялата истина да излезе наяве.

Колеги, дайте да не истеризираме. Няма нищо общо с това, което се тиражираше по медиите, коментира Пеевски въпроса с бежанците. В началото на пленарното заседание с декларации по темата излязоха от парламентарните групи на „Има такъв народ“ и „БСП за България“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре