Сега четете
Застеляха Мартин Божанов – Нотариуса в София

Застеляха Мартин Божанов – Нотариуса в София

Мартин Божанов, известен с прякора си Нотариуса е бил разстрелян тази вечер в столичния квартал „Горна Баня“, предаде Любословие.бг.

Инцидентът е станал около 20:30 часа в комплекс „Глория палас“, който се намира между столичния квартал „Горна баня“ и Околовръстния път на София, съобщиха от МВР. На мястото е била и майката на простреляния, която е 68 години, както и дете на 4 години и бебе. Указана им е медицинска помощ.

Достъпът до комплекса в момента е ограничен. На място има полицейски екипи, проверяват всички влизащи и излизащи.

В същото време разследващи преглеждат видеозаписи при охранителите на комплекса.

С камион пристигна и специализирана техника от Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ на Столична община.

На няколко места в София полицаи спират за проверка движещи се автомобили. Засега не е ясно кой е убиецът и какъв е мотивът.

Убийството е станало по време на смяната на охраните в комплекса. Чули се изстрели. „Около 19:20 се чуха изстрелите. Точно се сменяхме с колегата“, разказва един от охранителите .

Предполага се, че дейността на Мартин е причината за убийството. От много години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на незаконно придобито имущество „Кушлев“. През 2008 г. комисията му отнема 430 000 лева, след като е осъден за измама с имоти. Забъркан бил в кражбата на над 200 апартамента и къщи в столицата.

Вижте и

Очаквайте още….

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре