bTV Lady става bTV Story

bTV Story е новото име на bTV Lady. Под мотото „Емоции за споделяне“ новият канал ще зарадва зрителите с вълнуващи истории и сюжети на популярни сериали от целия свят и филмовата индустрия.

„Работим, за да правим зрителите си щастливи. Ето защо bTV Story е модерното продължение на усилията ни да създадем едно място, което да предложи истинско разнообразие от кино и телевизионни заглавия, подходящи за цялото семейство“, коментира Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Новият канал ще предложи на зрителите нова визуална  концепция и идентичност, вдъхновени от споделеното семейно гледане.

Още на старта bTV Story ще прикове вниманието на зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят от различни жанрове и с любими актьори. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа, а филмовите ни предложения съдържат хитови заглавия, подходящи за цялото семейство“, споделя Христо Хаджитанев, Програмен директор на bTV Media Group.

Вижте и

Ребрандираният канал ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори, като промяната на графичната идентичност ще бъде факт в края на годината.

Време е за ново начало. bTV Lady става bTV Story. Очаквайте скоро.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре