Сега четете
ДПС няма да издигне кандидат за кмет на София

ДПС няма да издигне кандидат за кмет на София

ДПС няма да издигне кандидат за кмет на София и няма да подкрепи в София никого, дори и на балотажа. Това стана известно от думите на депутата от ДПС Делян Пеевски. Той коментира темата пред журналисти в парламента.

На въпрос относно Руската църква, Пеевски коментира, че тя трябва да отвори неминуемо и храмът не може да е заключен.

Относно искането на БСП за изслушване на председателя на ДАНС по тази тема, депутатът посочи, че това е чудесна идея. Нека да го изслушаме председателя на ДАНС по темата. Но важното е следното – темата е ясна, щом са преценили службите, че има данни, това се е случило вече, тези лица не са в България, които са вредили на българската държава, коментира той. Според Пеевски сега въпросът е защо една църква в центъра на София е затворена, от кого и по каква причина.

Попитан за процедурните правила за промените в Конституцията и дали са се отказали напълно от идеята за смяна на националния празник, Пеевски каза, че не са се отказали и между първо и второ четене това ще го решат.

Вижте и

На въпрос за промените в Конституцията, относно главния прокурор, депутатът каза – един мандат, пет години. Това ще го внесем ние като предложние, добави Пеевски.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре