Сега четете
Костадин Димитров е кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Пловдив

Костадин Димитров е кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Пловдив

Костадин Димитров е кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Пловдив. Това обяви на пресконференция лидерът на партията Бойко Борисов. Един на пръв поглед тих и мълчалив човек, което може би е достойнство, но и много работлив, каза Борисов. По думите му кампанията на партията ще е позитивна и ще представи направеното за града при управлението на ГЕРБ.

 

Това, че участваме в „сглобката“ ще даде възможност да оказваме влияние и да помагаме на община Пловдив, защото мащабните проекти имат нужда от дофинансиране, каза Борисов. Лидерът на ГЕРБ посочи, че „кандидатите на нашите некоалиционни партньори са слаби“. От два месеца са на терен и вървят само надолу, защото има само хейт, допълни Борисов. Той посочи, че трябва да водят такава кампания, че като се върнат в парламента отново да имат мнозинство. На въпрос биха ли подкрепили при балотажи кандидати на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), Борисов отговори, че там където има такъв, ще го направят, „смятам, че е нормално“.

 

На въпрос от журналисти защо се бави обявяването на кандидата на ГЕРБ в София Борисов отговори, че изборът е труден, защото има шест много добри кандидатури.

Вижте и

 

Костадин Димитров е кмет на район „Тракия“ в Пловдив три мандата – от 2011 година насам. Преди това е работил като заместник-кмет в район „Централен” и в частния сектор. Той има магистър по математика от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Димитров е вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре