Сега четете
Стани Богат от тази вечер е с нов жокер

Стани Богат от тази вечер е с нов жокер

лед изключителния старт на новия сезон на „Стани богат“ със специалната детска седмица в началото на септември, тази вечер – 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна. Чисто НОВ ЖОКЕР – „Помощ от приятел в студиото“ ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния „Помощ от публиката“. Така от днес трите жокера в предаването ще бъдат: „Помощ от приятел в студиото“, „50:50“ и „Обади се на приятел“.

Започваме с една ексклузивна новина – от днес в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта„. С тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните и ще представи ясно и нагледно новия жокер „Помощ от приятел в студиото“.

А новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и „нож с две остриета“. Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер „Помощ от приятел в студиото“. Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на СТАНИ БОГАТ от понеделник – тези в студиото и всички пред екраните. Не пропускайте играта – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре