Бойко Борисов: Ние не сме се събрали, защото се харесваме или се обичаме

Този нов сезон трябва да променяме Конституцията. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти преди началото на новата пленарна сесия на 49-ото Народно събрание.

„Трябва да приемаме КПКОНПИ, трябва да пуснем Плана за възстановяване, трябва да напреднем достатъчно по Шенген и еврозоната, и да приключим с тези теми“, посочи той. „Смисълът да направим правителство беше само този“, коментира Борисов.

„Да, имаме и критики. Аз съм имал критики и към правителства, които съм управлявал. То няма идеални неща, трябва да се работи така, че и цените, и инфлацията да се овладяват, и да се правят неща в полза на хората“, каза Борисов. „Ние не сме се събрали, защото се харесваме или се обичаме. Събрали сме се да свършим тези 5-6 неща, и да вървят. Докато вървят, това ще бъде нещото, което ще държи правителството заедно“, допълни той.

Вижте и

По повод оставката на главния секретар на МВР, Бойко Борисов каза: „Президентството е сериозна институция и надали ще си сложат проблем на главата. Защото да държат главен секретар, с който да се оправдава правителството за всички проблеми с борбата с престъпността, надали ще го направят“. „Мисля, че ще има нов главен секретар. От друга страна, не е редно едно правителство да не може да направи всичко, което счита за правилно с хора, на които вярва“, смята лидерът на ГЕРБ.
БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре