Сега четете
Една от знаковите журналистки Люба Пашова напуска БНТ

Една от знаковите журналистки Люба Пашова напуска БНТ

Една от емблематичните водещи на БНТ Люба Пашова обяви изненадващо, че напуска националната телевизия. Така тя слага край на своята 27-годишна кариера в сградата на столичната улица „Сан Стефано“ 29.

В пост в официалната страница на авторското предаване „Извън играта“, на което бе водеща в продължение на 9 години, Пашова написа:

„Скъпи приятели, 27-годишният ми път в БНТ приключи. Благодаря на съдбата, че ми подари тази голяма любов, в която имаше от всичко по много! Благодаря за вниманието, любопитството и подкрепата! Не знам дали „Извън играта“ ще продължи да съществува … За мен беше чест!“

По информация водещата ще се завърне към театралната сцена, като на 26 октомври й предстои премиера в Театъра на армията.

Пашова е част от представлението „Нежни, тайнствени и гневни“, чийто автор и режисьор е Андрей Калудов. На сцената тя си партнира с Деси Бакърджиева, Силвия Петкова, Таня Кожухарова, Ана-Мария Николаева и Божидар Попчев. Спектакълът е на Дупнишкия театър, който гастролира с него и на сцената на „Армията“.

Люба Пашова е родена на 28 юни 1971 г. в Кюстендил. Завършила е ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“, като се дипломира в първия и единствен клас, специално подготвен за Сатиричния театър. Партнирала е на Георги Калоянчев на сцената на Сатиричния театър и на Невена Коканова в постановката „Големанов“.

Вижте и

Работила е говорителка на дирекция „Национална полиция“.

Пашова започва да работи в БНТ след конкурс за водеща на сутрешния блок „Добър ден, България“.

Била е водеща на предаването „Втори Тото Шанс“, на спортните новини в дирекция „Спорт“ на БНТ и на предаването „Извън играта“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре