Сега четете
„Продължаваме промяната“ определи Константин Бачийски за кандидат за кмет на Бургас

„Продължаваме промяната“ определи Константин Бачийски за кандидат за кмет на Бургас

Националният съвет на „Продължаваме промяната“ определи Константин Бачийски за кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Бургас. Решаващи за избора се оказаха авторитетът и безупречната репутация на бургаския народен представител, съобщиха от бургаската структура на партията.

Със своето решение от „Продължаваме Промяната“ засвидетелстваха за пореден път доверието и подкрепата към кандидатурата на Бачийски. От него ще се очаква да сложи край на дългогодишното управление на ГЕРБ в община Бургас и да постави началото на необходимите промени, които да превърнат областния град в притегателен център за инвеститори, свободни капитали и граждани, се посочва в съобщението.

Като общински съветник и народен представител Константин Бачийски изгради име на визионер с идеи за развитието на Бургас и региона, както и на непоколебим борец срещу редица корупционни схеми в областта и в страната, отбелязват от партията.

Очакванията са около него да се сформира и силна листа от кандидати за общински съветници.

Вижте и

Протягам ръка към всички бургазлии, които не само желаят промени, но и са готови да ги предизвикат и да бъдат част от тях. Заедно ще преобразим Бургас и ще го превърнем в едно уникално място за живот и професионално развитие, коментира кандидатът за кмет, цитиран в съобщението.

Константин Бачийски е народен представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 49-ия парламент. Член е на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред, по превенция и противодействие на корупцията и по транспорт и съобщения. Бил е депутат и в 47-ото и в 48-ото Народно събрание.
БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре