Сега четете
Виждам една стабилна коалиция между ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ

Виждам една стабилна коалиция между ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ

Виждам една стабилна коалиция между „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), ДПС и ГЕРБ. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в коментар пред журналисти в кулоарите на Народното събрание относно случващото се между партньорите в управлението.

Нека да не забравяме, че ДПС гласува този кабинет, че те участват заедно в по-голямата част от решенията, които се вземат и това, че имат дребни личностни противоречия, въобще не значи, че имат сериозни концептуални различия. Те са едно, разделено на три. В момента обаче управляват заедно, заяви Костадинов.

По думите му от „Възраждане“ още при сформирането на това правителството са заявили, че то няма как да бъде стабилно, няма да издържи дълго и ще предизвиква много по-сериозна политическа криза. Виждаме, че политическата криза не се разреши, а се задълбочава, защото предстои да се избират ръководители на институции с изтекъл мандат, за което аз съм сигурен, че още няма никаква договореност вътре в тази т.нар. коалиция между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре