Сега четете
Андрей Гюров: Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземат позиция и да кажат дали ще стоят до фризера или ще поемат отговорно поведение спрямо българските граждани

Андрей Гюров: Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземат позиция и да кажат дали ще стоят до фризера или ще поемат отговорно поведение спрямо българските граждани

Очакваме всеки момент ГЕРБ да вземат позиция и да кажат дали ще стоят до фризера или ще поемат отговорно поведение спрямо българските граждани, очакваме след връчването на мандата подновяване на разговорите, за да видим кой е най-правилният път и как можем да направим така, че да бъдат решени проблемите на българските граждани. Това каза депутатът от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Андрей Гюров в ефира на Нова телевизия.

Господин Денков е в постоянен контакт с госпожа Габриел, естествено ситуацията се развива много динамично, допълни той.

Ние сме поставили всички наши аргументи, наши позиции на масата и очакваме сега и ГЕРБ да вземат своята позиция искат ли да бъдат част от решението за излизане от конституционната криза или искат да подпомогнат президента в допълнително разрушаване на държавността, допълни Гюров.

Румен Радев загуби своя образ на обединител, на този, който е лидер на нацията, който помага на обществото да намери правилните решения, посочи той.

Според Гюров президентът си е позволил в един момент да вкара личния интерес и това е станало видимо за всички . Действията му показват, че неговият интерес не е във формиране на стабилно правителство, а в запазване на неговата еднолична власт, допълни депутатът.

Вижте и

По думите му ПП не се чувства отслабена след записа, който изтече, тъй като информацията , която получават от хората извън партията е, че този разговор показва едни много нормални демократични процеси.

БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре