Сега четете
Диан Христов:В България няма много голяма конкуренция,а в чужбина има много работа и има много агенти ходиш постоянно на кастинги и си постоянно ангажиран

Диан Христов:В България няма много голяма конкуренция,а в чужбина има много работа и има много агенти ходиш постоянно на кастинги и си постоянно ангажиран

Диан Хритов е един от топ моделите на България.Той е единственият българин, който е направил най-уникалните фотосесии в Ню Йорк и Лас Вегас.

Носител е   на 45 първи места за красота, някои от които са „Мистър Златни пясъци”, „Мистър Варна”, „Мистър Иберия”, „Мистър Св. Константин и Елена”,  „Топлице на Варна”, „Топлице на Бургас” и др.Участвал е в много  филми и клипове на известни изпълнители.Диан е един от най-желаните манекени не само за модни ревюта вБългария, но и за снимки в чужбина. 

Ти си много популярен модел  в България и в чужбина над 15 години си в бранша какво правиш сега някакъв нов проект имашли като ангажимент?

Аз си живея във Варна и участвам от време на време на някакви събития.

След пандемията нещата коренно се промениха и моделският бранш ,така леко западна ,а от друга стана тези интернет платформи ,малко убиха работата на модела.

Повечето неща се рекламират в интернет ,а дефилетата по подиумите  с дрехи малко замряха също и българският пазар е много малък.Като цяло ако живея в София ще имам повече ангажименти ,но във Варна ми е по-спокойно.

Какво е да си модел в България и в чужбина разлика имали ,като  условия?

Има огромна разлика ,първото което ,че в България няма много голяма конкуренция и е трудно да оцеляваш в тази професия.

В чужбина има много работа има много агенти ходиш постоянно на кастинги и си постоянно ангажиран за дадени неща.

.Ти в началото на твоята кариера се снимаш в клипове на изпълнители на песни в поп-фолка как беше този период в твоята кариера нещо да разкажеш?

Тогава тези години 2003 -2005 година просто имаше работа и хората имаха пари и животът беше различен .Имах много ангажименти и ,даже съм си позволявал да отказвам и съм избирал най-добрите  но в момента сега нещата са много лоши.

Снимал съм се в много клипове на Преслава, Соня Немска, Десиславаи др.

Даже една от песните на Преслава ,където съм се снимал ,“Финални Думи“взе награда за най-добро артистично присъствие в клип.

Скоро ми се обаждаха за един поп-фолк клип ,но ще видим нещата как ще станат.

.Забелязват те много бързо и даже те избират да се снимаш в клипа на на една от най-емблематичните песни за България „Моя страна моя България“на великият Емил Димитров какво беше вълнението при теб и как стана всичко да разкажеш малко?

Аз работех със Стилян Иванов режисьор и с  него добре се получаваха нещата .

Той ми се обади и ми каза ,да дойда на прослушване ,защото бил е поел ангажимента точно за тази песен „Моя страна моя България“,която е в топ 3 да снима и аз точно тогава се прибирах от Испания и, аз му казах ,че мога да дойда и да ме запознае с Емил Димитров.

Срещнахме се със Стилян и отидохме до къщата на Емил Димитров аз се запознах с него пихме по едно кафе приказвахме си.Направи ми впечатление наистина много интелигентен човек и според  мен се е родил на грешното място.След ,като си тръгнах  на същият ден по-късно Стилян ми се обади и ми каза,че Емил много ме е харесал и точно мен ме е избрал да се снимам за песента.

Участвал ли си във филми реалита предавания в чужбина , и дали в България си получавал покани за такива участия?

Аз в България съм участвал в три филма единият е документален имаме за кратко.

Другият е игрален филм Българо -Италиански  даваха го по кината много и там участвах като любовник  с една сцена с  много популярна актриса Мишел Бонев тя живее в Италия.

В третият филм в ,който съм се снимал това вече е Българо -Американска продукция ,която е снимана в България  някакъв трилър беше

Участваха много известни артисти ,като Хънтър Тайло  от „Дързост  и Красота“, това е д-р Тейлър ,която беше жена на Ридж Форестър в сериала.

Имал  съм предложения и за други филми ,но аз съм отказвал ,заради ниското заплащане и пътуването ми до София.

В България миналото лято се снимаше една много силна продукция за Дисни  на любимият ми плаж „Паша Дере“Жалкото е ,че наемат хората за смешни пари да седиш по цял ден за ,около 50 лв и да имаш осигурена храна  разбрах от мои познати.

Заради тази причина не съм приемал да участвам в такива смешни оферти ,защото някой Българин прибира големите пари при мен няма как да стане или ще ми се плати за даденият труд  както трябва или няма да ме видят.

Всяка година подред идваш на едно от най-големите събития в България Модната фиеста в Албена тази година с какво си ангажиран там като програма?

Събитието започва още в началото на Юли тази година ще започне от 8 юли и е едно от най-любите ми събития за мен в България и винаги отивам с много голямо желание и удоволствие да участвам.За Мариана Аршева мога да кажа само хубави неща изключителен човек и изключителен професионалист.Тя е много усмихната и много позитивен човек просто е магнетичен човек.Аз познавам много добре семейството и мъжът и и двамата и сина възпитани културни хора ,и ако бяха такива като тях Българите щяхме да сме на съвсем голямо ниво.

Какво ти е мнението за Десислава, Преслава ,Соня Немска, Цветелина Янева ,защото добри песни и клипове са се получавали с тях?

Ами Цветелина Янева не я познавам много добре,снимал  съм се в един клип неин тя беше много ангажирана с много хора тогава и немога да кажа нещо за нея.

Вижте и

Преслава и Десислава са много готини хора, а Соня Немска е много е добра и земен човек приятни и готини жени.

Всеки модел в България се оплаква ,че много му използват труда,почти без да му се заплаща използват приятелство едва ли не, имали някаква граница ,която ти си сложил на това нещо ,защото понякога прекаляват?

Те продължават да прекаляват с това нещо ,защото навремето не се сключваха договори ,а те продължават да ни рекламират и да ни слагат снимки те на различни неща без да ни питат дори,а няма заплащане.Понякога грешката е и на моделите .Аз съм се снимал понякога без  пари ако ми е много близък приятел ,а иначе всичко са ми заплащали.

Имаш ли си някоя жена сега до теб , и коя жена би те спечелила?

Имам в момента някаква жена да ,но бих казал какви хора могат да ме спечелят трябва да имат добра душа добро сърце да са честни отговорни  културни ивъзпитани.

Какво мислиш за предавания ,като Ергенът би ли участвал някога?

Мен ме каниха още за първият“ Ерген“ даже правех интервю по вайбър ,където аз се виждах пък те не се виждаха и аз ги помолих да си пуснат камерата да ги видя и мога ли да водя някакъв разговор без да виждам човекът отсреща и то за такова нещо и май не съм бил подходящ за тяхното предаване.По скоро това предаване е шоу ,а колкото до жените аз имам опит много голям така ,че не ме е  било страх хич.

Канили са ме и в други предавания „Сървайвър“Вип Брадър“ „Биг Брадър“ „Островът на изкушението“аз всичките отказах ,защото нещата са наредени и така ги правят продуцентите както те искат.

Някакви неприлични предложения да си имал да участваш и каква граница си сложил за такива неща?

Естествено ,че съм сложил просто човек не може да върви срещу природата си ,но аз много предложения съм имал ,но съм ги отсявал.

Като гледаш ситуацията  България какво би казал на младите хора ,които искат  да са модели и ходят и се помпат с големи бицепси и какво би ги посъветвал в професионален план?

Ако човек би искал да стане  поне модел трябва да вложи голямо старание  и енергия и да има качествата на модел.Трябва да имаш добра фигура и артистичност  да има и ,като цяло бих ги посъветвал да заминат в чужбина ,защото в България няма как да бъдеш голям модел.

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре