Сега четете
Мустафа Карадайъ: Първите две политически сили в момента хем си говорят, хем се опитват да си прехвърлят взаимно вината за евентуални нови предсрочни избори

Мустафа Карадайъ: Първите две политически сили в момента хем си говорят, хем се опитват да си прехвърлят взаимно вината за евентуални нови предсрочни избори

Първите две политически сили в момента хем си говорят, хем се опитват да си прехвърлят взаимно вината за евентуални нови предсрочни избори, коментира пред журналисти след края на срещата при президента Румен Радев председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Той определи разговора на консултациите с държавния глава като „един загрижен и откровен разговор за бъдещето на страната“.

Споделихме, че според нас липсва диалогът на политическия терен, това, което демонстрират първите две политически сили чрез разговорите си в момента, е едно състезание как никой от тях не е виновен за поредните евентуални предсрочни парламентарни избори, но не и усилия да се излиза от политическата ситуация, посочи Карадайъ. Хем си разговорят, хем се опитват едни на други да си прехвърлят, че другият ще е виновен за поредния ненужен вот, обобщи той.

Диалог не е равно на разговор, коментира председателят на ДПС. Той призова за разум и отговорност. Според Карадайъ е възможно мнозинство с третия мандат, но е възможно и с първия. За ДПС е приемливо коалиционно управление, стана ясно още от думите на политика. Да надскочим личното и партийното си его в името на обществените интереси и решаването на проблемите на хората, апелира Мустафа Карадайъ.

Вижте и

БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре