Сега четете
„Макдоналдс“ (McDonald’s) временно затваря офисите си в САЩ

„Макдоналдс“ (McDonald’s) временно затваря офисите си в САЩ

Американската верига за бързо хранене „Макдоналдс“ (McDonald’s) временно затваря офисите си в САЩ през тази седмица, докато се готви да уведоми свои административни служители, че ги съкращава, съобщава в. „Уолстрийт джърнъл“, цитиран от Ройтерс и БТА.

Ръководството на корпорацията е изпратило през миналата седмица вътрешен имейл до свои служители в САЩ и техни колеги в чужбина. Те са помолени от днес до сряда включително да работят от вкъщи, за да може „Макдоналдс“ да уведоми съкратените не лично, а чрез съобщение по електронен път, пише „Уолстрийт джърнъл“. Не е ясно колко служители ще бъдат освободени.

„През седмицата, която започва на 3 април, ще съобщим за ключови решения, свързани с числеността и професионалните задължения на служителите в цялата компания“, се казва в електронното съобщение на базираната в Чикаго корпорация, видяно от „Уолстрийт джърнъл“.

„Макдоналдс“ също така моли служителите си да отменят всички лични срещи с доставчици и с други външни лица, които е планирано да се проведат в централата на компанията.

Вижте и

Предстоящите съкращения са част от план за преструктуриране на дейността на „Макдоналдс“, отбелязва Ройтерс. Агенцията се е обърнала към корпорацията за коментар, но до момента не е получила отговор.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре