Сега четете
Бекер: В затвора си никой. Просто един номер

Бекер: В затвора си никой. Просто един номер

Бившият германски тенисист Борис Бекер призна изцяло вината си по делото за личен банкрут в първото си публично интервю след освобождаването от затвора.

“Разбира се, че бях виновен. Може би не показах достатъчно разкаяние на подсъдимата скамейка”, заяви 55-годишният Бекер за телевизия “Сат 1”.

Трикратният шампион на “Уимбълдън” призна, че адвокатите са направили всичко възможно “да спасят живота ми”. Той е бил съветван какво точно да говори при даването на показанията.

“Нещата можеха да се развият и по-добре за мен, но можеше да стане и по-лошо”, коментира той развоя на делото.

Бекер беше осъден на 2,5 години затвор от лондонски съд заради укриване на имущество за милиони евро от властите в процедурата по обявяване на личен фалит. Той беше освободен след 8 месеца зад решетките през миналата седмица и беше депортиран в родната си Германия.

Мисля, че в затвора преоткрих човека в себе си. Този, който някога бях. Научих много тежък урок. Много скъп и болезнен. Всичко това ме научи на нещо изключително важно и добро. А някои неща се случват с причина”, каза Бекер.

Вижте и

“В затвора ти си никой. Просто един номер. Моят беше A2923EV. Никой не се обръщаше към мен с Борис. Бях просто един номер. На никой не му пукаше кой към”, допълни той.

Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис, който беше видимо отслабнал, призна, че за първи път в живота си е гладувал истински зад решетките.

“Загубих около 7 килограма, разбира се. За първи път в живота си усетих глада. Лягах си гладен. Мислех, че съм изпитал всичко за своите 54 години, но това беше нещо ново”, каза Бекер, който добави, че от месеци не е пил алкохол или пушил цигари.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре