Сега четете
Клубът на Левски живна със 100 000 лева

Клубът на Левски живна със 100 000 лева

Учреденото преди два месеца сдружение „Левски на Левскарите“, преведе сума от 100 000 лева на футболния клуб, съобщиха от организацията.

Сдружението бе създадено с цел да събере всички фенове на Левски, които един ден в близкото да получат мажоритарния пакет акции на клуба, а на Общи събрания да избират свой президент.

Още от първия ден на създаването му хиляди левскари плаща своя годишен членски внос в размер на 200 лева, а днес част от тези пари отидоха в касата на клуба.

„Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба.

Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много – чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Вижте и

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.

Клубът продължава да се намира в доста трудно финансово положение, като в последните месеци с помощта на феновете и генералния спонсор „Palms Bet“, бяха изчистени повечето задължения към бивши треньори и играчи.

Сега най-сериозният дълг, надвиснал над „сините“ е този към НАП, погасяването на който трябва да започне в най-кратки срокове.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре