Д-р Андрей Велчев е главен редактор на Luboslovle.bg, доктор по…
Готвенето на ориз звучи лесна задача, но не е съвсем така, тъй като има тънкости в достигане на перфектната му консистенция – да не е кашкав, нито пък да хрупка. Вижте как да приготвите наистина вкусен ориз, който притежава и добър външен вид.
Ако искате да избегнете слепването на варивото, след като го сварите, премахнете капака на тенджерата и сложете кухненска кърпа върху нея. Тя ще абсорбира излишната влага, оставяйки ястието ви с перфектен вкус и вид.
Каква е вашата реакция?
Д-р Андрей Велчев е главен редактор на Luboslovle.bg, доктор по национална сигурност и политология, магистър по политически мениджмънт и публични политики, както и по масови комуникации от Нов български университет. Той е автор на множество публикации и интервюта в областите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации, както и по теми, свързани с националната и личната сигурност, хибридните войни и съвременните заплахи. Член е на: Съюза на българските журналисти, Асоциацията на полицейските началници, Националния съюз „Безопасност и охрана“, Националната асоциация „Сигурност“