Главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 –…
Готвенето на ориз звучи лесна задача, но не е съвсем така, тъй като има тънкости в достигане на перфектната му консистенция – да не е кашкав, нито пък да хрупка. Вижте как да приготвите наистина вкусен ориз, който притежава и добър външен вид.
Ако искате да избегнете слепването на варивото, след като го сварите, премахнете капака на тенджерата и сложете кухненска кърпа върху нея. Тя ще абсорбира излишната влага, оставяйки ястието ви с перфектен вкус и вид.
Каква е вашата реакция?
Главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)