Сега четете
Онлайн предаване на ученик от Хуманитарната гимназия във В. Търново събира по 5000 гледания

Онлайн предаване на ученик от Хуманитарната гимназия във В. Търново събира по 5000 гледания

Виктор Бонжолов, ученик от Профилираната хуманитарна гимназия, създаде свое онлайн предаване, което се излъчва на живо в социалната мрежа „Facebook“. То носи името „В космоса с Виктор Бонжолов“ и запознава зрителите с интересни и видни личности, под формата на съвременната дума подкаст.

Идеята за заглавието идва от интереса на Виктор към Космоса, като се прави аналогия с хората. За автора Космосът е едно голямо неопознато пространство, изпълнено с множество любопитни неща. Както Космоса, така и хората са с различни характери, индивидуални и пъстри. Досега в предаването са гостували писателката Ива Георгиева и астрофизикът Никола Каравасилев.

Предстоят още вълнуващи срещи – с журналиста Мирослав Дечев, със спортния инструктор Калинба Василев и още други личности, но за тях Виктор не иска да издава. Периодиката е на всеки две седмици в събота, в 17:30 часа, във Facebook страницата „Виктор.Бонжолов“.

Зрителите също могат да вземат участие, като се включат в рубриката „Три от най- интересните въпроси, зададени от зрителите“. Предаването е достигнало до над 5 000 души. Рано е да се говори за финален брой, но Виктор обещава, че ще е нещо грандиозно и в него хората ще могат да усетят атмосферата на предаването на живо.

Вижте и

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре