Сега четете
Финландски вестник призова Тръмп и Путин да уважават свободата на печата

Финландски вестник призова Тръмп и Путин да уважават свободата на печата

Путин-и-Тръмп1-600x403Най-големият финландски вестник „Хелзингин саномат“ призова президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин да уважават свободата на печата, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Вестникът разлепи плакати из Хелзинки, на които се подчертава репутацията на Финландия като страна на свободния печат. „Репортери без граници“ редовно поставя страната на едно от челните места в класацията си за свободна Журналистика, като преди две години Финландия зае първото място.

На някои от плакатите на руски език се чете: „Неприятни неща ще се случат на журналистите, които задават въпроси на Путин“.Тръмп често някои някои от информационните издания разпространители на „фалшиви новини“, а за Путин се смята, че е създател на култура на насилието, която доведе до убийството на няколко руски журналисти.“Златната“ Цвети Найденова призна: Сама съм!Най-сексапилната гимнастичка от ансамбъла, спечелил бронзов медал на олимпийските игри в Рио – Цветелина Найденова, е без гадже! Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо.

Цвети направи това в популярния в последните дни чат с фенове и приятели в инстаграм,20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа.

Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. „Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Вижте и

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на „България Днес“. Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.© 2012 Всички права запазени 24 Часа – Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре