Сега четете
БАРМ награди журналисти от регионални медии в Г. Оряховица

БАРМ награди журналисти от регионални медии в Г. Оряховица

За 15-та година представители на регионални медии, членове на  Българска асоциация на регионалните медии се състезаваха за наградата „Св. Константин Кирил философ“ в категориите „Разследваща журналистика“, „Очерк“, „Интервю“, „Коментар“ и „Фотожурналистика“.

Божидара Ангелова от в. „Нов живот” грабна голямата наградата „Св. Константин Кирил философ“  за материала си относно каскадата Горна Арда.DSC_1427

Призът за фотожурналистика отиде при Петко Тодоров от в. „Конкурент”. Наградата за интервю спечели Пламен Калинов от в. „Бряг”, за очерк – Елена Велкова от „Седмицата”, за коментар – Георги Русинов от „Черноморски фар”, а за разследваща журналистика – Мария Кюлюмова от „Екип 7”.

На официалната церемония бе открита и изложбата на Ангел Ганцаров на тема „Регионалната преса през годините“.

Събитието се проведе в Художествена галерия „Недялко Каранешев“. Церемонията по връчване на 15-те Годишни награди за  регионална журналистика „Св. Константин Кирил Философ“  се организира от Българската асоциация на регионалните медии, с активното съдействие и подкрепа на Община Горна Оряховица и премина под
патронажа на кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

БАРМ е създадена на 11 май 2002 г. и обединява 30 печатни медии, някои от които с близо 100-годишна история. Това са издания с авторитет и утвърдени позиции на медийния пазар, със съществен принос при формиране на общественото мнение.

Вижте и

Снимка: Община Горна Оряховица

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре