Сега четете
Варненски фоторепортери с втора изложба в Градската художествена галерия

Варненски фоторепортери с втора изложба в Градската художествена галерия

big__д_и_е_ееВтора изложба на действащи фоторепортери бе открита снощи в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ във Варна. Красимир Делчев, Любомир Бенковски – Бенджи, Красимир Тодоров, Пламен Гутинов и Румен Сарандев представят общо 30 фотографии, по шест от всеки автор. Снимките са от последните две години, част от тях отразяват събития от Варна, други – бежански лагер в Турция, една снимка – от трагедията в Хитрино.

Има и съпътстваща изложба с „10 портрета с Мариела Русева“, с автор Красимир Делчев. На откриването на изложбата беше разиграна томбола, на която всеки закупил номерче на цена 2 лв. имаше шанса да спечели една фотография по избор от изложбата с автограф от автора. Бяха изтеглени 5 номера и спечелилите ще получат избраната от тях творба след закриването на експозицията.

Припомняме, че варненският фоторепортер и кореспондент на Агенция Булфото Любомир Бенковски-Бенджи грабна награда от изложбата БГ ПРЕС ФОТО 2017 в София. Той представи наградената си снимка в изложбата пред варненци. Събитието се осъществи с подкрепата на дирекция „Култура и духовно развитие“ към Община Варна.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре