Пици има навсякъде, цици – само във Видин

ciciСтарата плажна реклама, която ни мамеше към кръчмите преди години, се оказа с жилава семка. „Цици има по целия плаж, пици само при нас“, продължава да вегетира под друга форма и в други ареали. Доказа го Видин, където утре започва станалата традиционна чалга фиеста, изпълнена с алкохол, азиатски ритми,пот и друсане на цици.

Ама пък какви само -все елитни. Да приберат кинтите предвидените за деветдневния гьобек – цели 60 бона, ще дойдат Алекса, Ашли и Ванеса, Ивана, Кали, Весна Змиянац и Софи Маринова. Мммм. От мъжете подкръстие ще извият Шериф Конявич, Осман Хаджич и станалият част от интериора на всяко джамборе Гъмзата. Дето се казва – за всекиго по нещо, но предимно за циганите, при това без грам расизъм. Просто дивата селска спявка с гарнитура кебачета, тонове бира и няколко пиянски побоя, която се кичи със звание „панаир“, е любимото културно събитие на ромския електорат. И повод най-мързеливите от индобългарите да се изкъпят, понеже не се знае на кого ще му се отвори парашутът в потайните доби на деветдневната вакханалия.

Кметът на най-бедния град в ЕС Огнян Ценков неочаквано намери сили да се озъби, че, видите ли, няма нищо страшно в предстоящото парти, общината има кеш за зрелищата /виж стр. 5/. Кога ще помисли за хляба, управникът не римлянин мълчи. А и аргументът му, че „панаирът“на гьобека ще коства само 30 000 лева, намирисва на цинизъм. 30 бона+30 бона от дарители са малка сума за Видин? Тогава защо центърът на града, възникнал още в древността върху древното келтско селище Дунония, тъне в средновековен мрак? Понеже парите изтичат за цици.
И вместо кметът…

Вижте и

Източник: Всеки ден – стр. 18
Автор: ТЕОДОР ИСКРЕНОВ

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре