Сега четете
Фалшиво съобщение до медиите разтресе правителството. Остават или напускат властта хората на Меглена Кунева?

Фалшиво съобщение до медиите разтресе правителството. Остават или напускат властта хората на Меглена Кунева?

Настимир Ананиев.„България на гражданите“ е надежден и предсказуем партньор, ние не правим някакви действия, които не биха се съгласували с нашите партньори. За нас е много важно да има стабилен Реформаторски блок, защото това е и гаранция за стабилна управляваща коалиция. За нас целостта на РБ е на първо място. Това каза в предаването „Тази сутрин“ депутатът от Реформаторския блок Настимир Ананиев.

Той уточни, че фалшивото съобщение от вчера се опитва да създаде една провокация и веднага са уведомили прокуратурата, ДАНС, БОП, МВР, премиера и те реагираха много бързо.

Ананиев каза още, че по това време са били на оперативка в самата централа с техния ПР екип и тогава са разбрали, че това е провокация.

„Вчерашната атака е един вид димка, по-важно е какво се цели с нея и кой стои зад нея. Имаше три нива на атака. Първото – в 2.45 часа се изпраща имейла от името на пресофиса на „България на гражданите”, в 16.00ч. се изпраща друг имейл от името на госпожа Кунева, а междувременно нашият сайт беше съборен и нямаше възможност да качваме информация. Според мен идеята е да нямаме възможност да опровергаем по-бързо самото действие.

Вижте и

Възможно е и да е „приятелски огън“. Това е много сериозен акт за мен. Сигурен съм, че блокът ще намери изход и ще запази стабилността в блока и в управлението“.

bTV, „Тази сутрин“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре