IMG_4647.JPGГолямата награда за победителя в шоуто е 20 хиляди лева, лек автомобил и сингъл

В неделя вечер, 30 ноември, петият концерт в „Гласът на България” беше открит с общо изпълнение на момичетата от отбора на Наско, предвождани от своя ментор. За нуждите на пърфорамнса при изпълнението на песента “Kiss” и за да спази едно свое обещание, дадено преди време на зрителите, Наско се появи на обувки с висока платформа и леопардови мотиви. Въпреки височината от 12 см. и страхотното неудобство, Наско стоически издържа и се справи мъжки с хореографията към парчето.

Минути след това изпълнение водещите Вики и Мартен зарадваха участниците и изненадаха зрителите, като най-после разкриха така дълго пазената тайна каква е наградата за победителя в шоуто този сезон. Освен най-желаното постижение – титлата „глас на България”, победителят в третия сезон ще получи парична награда в размер на 20 000 лв., запис на сингъл и лек автомобил.

Осминафиналът в „Гласът на България” протече по малко по-различен начин. В неделя вечер зрителите чуха последователно изпълненията на участниците, но вече по отбори. Първи на сцената се изяви отборът на Орлин Горанов, последван от тези на Наско, Миро и Десислава. На сцената звучаха хитове като „All Around The World” на Lisa Stansfield, „Unbreak My Heart” на Toni Braxton, „Rilight My Fire” на Dan Hartman, „Hush Hush” на The Pussycat Dolls, „Цвете мое”, „My Kind Of Love” на Emeli Sande, „Ray Of Light” на Madonna, „Една българска роза” на Паша Христова, „Stay” на Rihanna, „Believe” на Cher и други.

Кои изпълнители ще продължат към четвъртфиналите и кои ще отпаднат само три стъпки преди големия финал зрителите на bTV ще видят в специалното издание този петък, 5 декември, в „Гласът на България”.