Сега четете
Четете за да сте информирани!

Четете за да сте информирани!

4 (1)Осигурете си “Слънчев бряг прес” 6 месечен абонамент с кат. №2532- за 18 лв . С кат.№2533 -за ученици, студенти, пенсионери и инвалиди-ще ви струва 9 лв. Ако случайно имате проблеми в пощата, в редакцията абонаментът Ви е сигурен! Възползвайте се! Не пропускайте момента за абонамента!

В новото пълно цветно издание на вестника,отпечатано на рециклирана хартия, може да прочетете: – Несебърска икона е обект на поклонничество в Назарет -Пълната програма за празничните дни 14 – 16 август -Несебър бе представен пред бразилския бизнес -158 са проектите с които Община Несебър е готова да кандидатства по оперативните програми на Европейския съюз -Най-значимите събития и личности от 15 август до 15 август -В

Тънково се работи усилено по изпълнението на проект за 4 000 000 лв -Какво се купува,продава и заменя в рубриката-„Търгувайте безплатно”

Броят съдържа и други интересни четива.

Вижте и

Четете за да знаете! СЕГА Е МОМЕНТА ЗА АБОНАМЕНТА! Като абонат на вестника всеки придобива правото целогодишно за безплатни граждански обяви в рубриките “купува-продава-заменя”, ”под наем”, ”търси-предлага работа”, а също така и възможността да си поръча фирмена реклама при преференциални условия.

1(2) 5 (1)

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре