Сега четете
Le T de style: и победителят е…

Le T de style: и победителят е…

big_2065Откриването на Le T de style събра в пространството на Иван Асен 22 дизайнери, блогъри и почитатели на модата и лайфстайла.

В съботния ден в шоурума бяха показани всички модели, създадени от участниците в конкурса. В първото издание на Le T de style заявиха участие 11 дизайнери, бяха създадени 11 модела и бе отправено едно предизвикателство, което ще продължи историята на конкурса.

Журито на състезанието имаше нелеката задача да излъчи своя фаворит, като всеки един от създадените модели носеше своето послание и индивидуалността на неговия автор.

Носители на приза Le T de style станаха:
1 място с равен брой точки: Георги Флоров и Ива Григорова
2 място: Яна Панова
3 място: Теодора Шуманова
Конкурсът е организиран от блога за мода и лайфстайл Style inspiratrice и дизайнерска платформа ИВАН АСЕН 22. Предизвикателството към дизайнерите беше да създадат дреха, вдъхновена от парижанката, като стартират от класическа бяла памучна тениска. Съответно, не беше задължително финалният резултат да бъде тениска, нито да остане бял.

Моделите, създадени за Le T de style, могат да бъдат видени в рамките на идната седмица в шоурума на Иван Асен 22, намиращ се на едноименния адрес в София.

Информация за организаторите
Създаден през юли 2012г., Style inspiratrice е блог, посветен на модата и на стила като начин на живот, на дизайна и на вдъхновението, въплътени в неочаквани форми и комбинации. Блогът е триезичен и съдържа авторски публикации на български, френски и английски езици. Историите в блога са представени през погледа на експерт от света на комуникациите и PR.

Вижте и

Създадена от дизайнерката Нели Митева, „ИВАН АСЕН 22” се обособи в София като своеобразна концептуална платформа за представяне на съвременен моден дизайн, включвайки млади дизайнери от новото поколение. „ИВАН АСЕН 22” работи с постоянен екип от партньори: млади дизайнери и артисти, както и с институционални партньори, организации, частни фирми, спонсори и приятели, като през годините успя да създаде широк кръг от съмишленици, почитатели и многобройна аудитория.

Снимки: Виктор Стойнов

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре