В брой 111 GoodFood предлага ароматна Супа с карамелизиран лук, ечемик и крутони със сирене, Касуле с наденица, Мадлени с портокал и шамфъстък и още много ястия, които да приготвите като истински френски кулинарни майстори.
Рубриката СЕЗОНЪТ НА предлага Да ядем повече… полента – Панирано пиле и царевичен хляб, Млечен качамак с рагу от гъби, Лимонов сладкиш с царевично брашно. Ще ви научим и как да правите автентични ньоки.
Могат ли насекомите да са новото суши? – тази статия със сигурност ще предизвика вашето внимание.
Търсете от 8 май на пазара!
[spider_facebook id=“1″]Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0