Сега четете
Нов вестник, за да е живот и здраве

Нов вестник, за да е живот и здраве

zdrave„Здраве без лекарства“ дава толкова много, а е само 30 стотинки

От днес на будките за вестници се кипри най-евтиното и най-полезното издание на Пресгрупа „168 часа“.
„Здраве без лекарства“ е вестник за дългия и здравословен живот, който всеки читател е предвидил за себе си и за близките си. Той казва как да се предпазваме от болестите и смъртта, без да опираме до лекар и без да пием хапчета. Дава сбита и конкретна информация за всичко, което е полезно за здравето, и за всичко, което му вреди. Ето защо той има предимство пред личния лекар, да не говорим за болницата. До тях се стига, когато „Здраве без лекарства“ бъде заобиколен.

Животът е ласкав и любим, нали така? Струва си едни 30 стотинки седмично, за да го пазим, поддържаме и удължаваме. Вестник „Здраве без лекарства“ обаче не предлага начини за удължаване на живота в последните му и най-мрачни години на болести и немощ. Той казва на читателите си как да остават млади и здрави много дълго време.

Освен съветите и препоръките на авторитетни медици, диетолози и други експерти, в тематичния обсег на новото издание влизат още правилното хранене, дълголетието, здравословният начин на живот, физическият тонус, семейното благополучие. Той поддържа и рубрики за древни лечителски практики, за източна и алтернативна медицина.

Вижте и

„Здраве без лекарства“ разглежда човешкото здраве в много по-широк контекст – като здраве на личността, а не само на тялото. В него се съдържа обяснението на фразата „добър живот“.
„Здраве без лекарства“ се списва от екипа на в. „168 часа“. Той със сигурност знае повече и казва повече за здравето от който и да е личен лекар. Но за разлика от личните лекари винаги е на разположение и никога не му се свършват направленията. А освен това е и по-сладкодумен.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре