Схема на предателство и наръчник за оцеляване. За бодлите на улегналия таралеж

Dimitur TsonevПолучава ми се да съм на „гребена на вълната”. До сега не съм плащал висока цена за това, коментира журналистът Димитър Цонев. Мен не са ме изгонили, аз си тръгнах сам и то по взаимно съгласие с bTV. Чувствах се предаден, защото когато направиш един телевизионен продукт и той е успешен, човек си мисли, че може да продължи по-дълго. Нямам идея на кого съм станал неудобен, дали вътре в bTV или извън bTV.

Може би това ще се разбере ако се намери някое тефтерче с инициали. В момента телевизионният пазар е много богат. Хората имат право на избор, което е много важно. Но понякога се случва така, както се случи с „Лице в лице”, че мениджърите решават да по това време да върви нещо друго, заяви Цонев.

Нямам нищо общо с „България без цензура”, както и дъщеря ми. Тя работи в TV7, не е активист на „България без цензура”. Не мисля, че има монопол на медийния пазар.

Има голяма конкуренция, особено в последните месеци, дори година, когато динамиката на пазара стана много силна, отбеляза Цонев.

Не би трябвало да има добродушна журналистика. Журналистът трябва да пита правилните въпроси, а правилният въпрос е този, който интересува българската общественост. Това, което се случи с Генка Шикерова е непростимо.

Не виждам причина да палим колите на българските журналисти. Това не е свързано с масовите палежи преди, това е акция срещу Генка, но не знам причините на извършителя. Мен не са ме нападали. Много пъти съм ставал жертва на компромати, разбира се. Много глупости се изписаха във вестниците за мен. Но тези компромати не ме притесняват.

Вижте и

С Красимир Гергов сме приятели от много години. Човек трябва да има право на избор и да си тръгва с достойнство, заяви Цонев в ефира на Нова телевизия.

НоваТВ, „На светло с Люба Кулезич“

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре