Сега четете
Крум е фаворит за поста на Минев в bTV

Крум е фаворит за поста на Минев в bTV

sokachevАлекси Сокачев временно ще води студиата на Шампионска лига

След като Краси Минев бе освободен от bTV, в медийното пространство усилено се коментира кой ще го наследи като шеф на спортните журналисти в националната медия.

На този етап екипът не е уведомен за плановете на ръководството и продължава да работи без капитан, въпреки че реално е под опеката на Венелин Петков шеф на новини и актуални предавания. Снощи падна първата въпросителна – кой ще води студиата за мачовете от Шампионската лига в отсъствието на емблематичния Минев.

Алекси Сокачев временно пое щафетата от доскорошния си ментор. Очаква се поне до края на месеца той да е лицето на най-комерсиалния турнир. Все по-упорити обаче са слуховете, че скоро
Крум Савов ще вземе диригентската палка.

Вижте и

Тази версия вече бе лансирана от някои по-жълти сайтове, но и източници на „Меридиан Мач“ потвърдиха, че има движение в тази посока. Самият Минев е уверен, че Савов ще го наследи. Пред свои близки той е коментирал, че Крум вече е видян да преговаря с новия шеф на bTV Павел Станчев, с когото навремето са работили заедно в Нова телевизия. Самият Савов вчера отказа да коментира и обясни по телефона, че в момента е в Дубай.

| 19.02.2014; Меридиан мач | стр. 23 |

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре