Сега четете
Бареков поиска право на отговор за Росен Петров

Бареков поиска право на отговор за Росен Петров

827101_375_282_4x3Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков поиска право на отговор в ефира на bTV за своя нов зам.-председател Росен Петров. „През последните дни обществото става свидетел на безпрецедентна саморазправа на най-голямата българска медия bTV с едно от най-знаковите й лица – Росен Петров“, заяви в коментар на блога си Бареков.

„Нашата политическа сила, „България без цензура“, е подложена на геноцид и цензура, извършвани от големите медии в България. Ние сме неудобни за политическото и медийното статукво“, се казва още в позицията лидера на партията.

„Ако смазването на Росен Петров с помощта на съдебната машина, обидите, гнусотиите и жалкият пиар на негов гръб продължи, аз, като един от създателите на модерната новинарска вълна, ще разоблича поименно и с факти всички лоши практики, които унищожиха медийната среда в България“, предупреди Бареков.

По-рано през деня в предаването на TV7 „Гореща точка“ Росен Петров заяви, че „ако мръсната кампания на Би Ти Ви и „Дрийм тийм“ не спре“, ще отиде в прокуратурата.

Вижте и

Стандарт | стр. 5

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре