Сега четете
Аз съм председател на БСП, всеки документ, подписан от друг, е незаконен

Аз съм председател на БСП, всеки документ, подписан от друг, е незаконен

Корнелия Нинова е председател на БСП и всеки документ, подписан от друг, е незаконен. Това каза Нинова в „Денят започва“ по БНТ.

 

Влизаме в сериозна съдебна сага, за съжаление. Към момента, в който водим това интервю, аз съм председател. Решението на съда да ме заличи не е влязло в сила, тъй като има срок за обжалване, обяви Нинова. По думите ѝ то ще бъде обжалвано. Социалисти от цялата страна ми се обаждат, каза тя. Ще има втора инстанция, не се знае кога, тоест влизаме в тежка съдебна процедура, коментира народният представител.

 

Атанас Зафиров не е вписан като председател и не може и да бъде вписан като такъв, защото не е избран от пряк избор, от всички социалисти, обясни Нинова. Тя уточни, че той е вписан като представляващ.

 

Оставката е подадена и връщане назад няма за тази оставка, да е ясно, заяви Нинова. Тя поясни, че докато не мине съдебният процес, който е в няколко инстанции, решението не е в сила за Зафиров. Аз съм действащия председател и това, което правят, ще въвлече БСП в много големи проблеми, смята Нинова.

 

Вижте и
Румен Радев

Всеки документ в момента, подписан от друг, е незаконен, посочи тя. Те подписват документи, управляват де факто партията, ще водят разговори за правителство някакво – те не са легитимни да го правят, каза още народният представител.

 

Попитана дали вижда шанс да има правителство в този парламент, Нинова коментира, че за съжаление, според нея той намалява.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре