Сега четете
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на интернет страницата си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Оряхово“ и „Дуранкулак“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

Вчера започнаха ремонтните дейности на българския участък на Дунав мост при Русе, поради което е въведена временна организация на движение, като трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира със светофарна уредба, напомниха граничните власти.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на вход за леки и изход за товарни автомобили на ГКПП „Калотина“. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вижте и

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Движението е нормално на граничните пунктове с Република Северна Македония и Турция.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре