Сега четете
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Сърбия, съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си по данни към 06:00 часа.

 

На границата с Румъния на ГКПП „Русе“, ГКПП „Дуранкулак“ и ГКПП „Видин“ трафикът е интензивен на вход и изход за леки автомобили. На ГКПП „Кардам“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

 

На Границата с Република Сърбия на ГКПП „Калотина“ трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

 

На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

 

Вижте и

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

На границата с Република Северна Македония и Турция на всички гранични пунктове движението се осъществява нормално.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре