Сега четете
Загасени са 167 пожара в страната за денонощие

Загасени са 167 пожара в страната за денонощие

Ликвидирани са общо 167 пожара в страната през последното денонощие, трима души са пострадали, съобщиха от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Информацията е актуална към 6:00 часа. Пожарникарите са реагирали на 219 сигнала за произшествия.

С преки материални щети са възникнали 37 пожара, от които: девет в жилищни сгради, седем в спомагателни, временни или паянтови постройки, осем в транспортни средства, два в горски масиви и осем в селското стопанство. Без нанесени материални щети са възникнали 130 пожара, от които: 86 в сухи треви, горска постеля и храсти, три в стърнища и 35 в отпадъци.

Извършени са 43 спасителни дейности и помощни операции, от които: шест при катастрофи в транспортни средства и 35 техническа помощ. Лъжливите повиквания са девет.

Вчера в 14:42 часа в пожарната в Търговище е получен сигнал за пожар в къща, в село Крепча. Пострадал е мъж на 59 години, който е с изгаряния по крайниците.

Вижте и

В 21:28 часа в пожарната във Велико Търново е получен сигнал за пожар в къща в Сухиндол. Пострадал е мъж на 29 години, който е с изгаряния по крайниците.

В 22:02 часа в Ямбол е получено съобщение за пожар в „барбекю“ в село Веселиново. Пострадал е мъж на 70 години, който е с изгаряния в областта на лакътя.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре