Сега четете
Интензивно е движението по граничните пунктове

Интензивно е движението по граничните пунктове

Интензивно е движението за товарни и леки автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 часа.

 

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“ на изход за товарни автомобили, както и на изход за леки автомобили на ГКПП „Русе“. В Регионалната дирекция „Гранична полиция“- Русе е получена информация от румънските гранични власти, че се ограничава преминаването на товарни автомобили над 7,5 тона през съвместния българо-румънски граничен пункт ГКПП „Дуранкулак“/ГКПП „Вама Веке“ на 22 юни 2024 г. от 16:00 часа до 20:00 часа, а на 23 и 24 юни 2024 г. от 6:00 часа до 22:00 часа.

 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

Вижте и

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и Турция.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре