Сега четете
Шкварек за София прайд: Колкото повече вкарвате сатанизъма в България, толкова повече ще ви се противопоставяме

Шкварек за София прайд: Колкото повече вкарвате сатанизъма в България, толкова повече ще ви се противопоставяме

Тази година София Прайд избраха да проведат събитието си навръх Черешова задушница – пошлост, гордост, купон, чалга, мокри фланелки и драг в деня, в който почитаме починалите.

Ден по-късно, пък, баш на Петдесетница – петдесетия ден от Възкресението, ще правят ритуал/купон, който буквално и открито е облечен в сатанизъм. Транс-демон с рога седи на дяволски трон и ни кани на купон с него баш на този ден – Петдесетница. Сигурен съм, че нито едно от двете решения не е случайно.

До скоро вярвах, че тези най-крайни и уродливи крила и линии на съвременното ЛГБТ движение – открито сатанистките такива, са много далеч от България. Че трябва да отидеш в Калифорния, за да ги срещнеш. Оказа се, че не е така.

Затова в събота ние ще станем рано, ще отидем на църква и на гробищата, при нашите починали близки за Задушница, след което между 10:30 и 12:00 ще се съберем на площад „Св. Александър Невски“ за Голямото Шествие за Семейството. То ще тръгне точно в 12:00 под камбанен звън от патриаршеската катедрала, и под благословията на представители на Българската Православна Църква, които вчера ни подкрепиха вече и официално с писмо.

Вижте и

Колкото повече вкарвате този вече напълно открит сатанизъм в България, толкова повече ще ви се противопоставяме. Каквото и да ни коства това.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре