Сега четете
Отговорно е другите политически сили да осъзнаят, че е време за работа и хората очакват резултати

Отговорно е другите политически сили да осъзнаят, че е време за работа и хората очакват резултати

Отговорно е другите политически сили да осъзнаят, че е време за работа и хората очакват резултати, каза избраната за депутат от ГЕРБ-СДС Йорданка Фандъкова на влизане в Народното събрание.

За предложението на ГЕРБ Рая Назарян да стане председател на Народното събрание, Фандъкова каза, че от ГЕРБ предлагат един изключително качествен и достоен кандидат. Тя добави, че не вижда причина, освен тясно политически сметки, Рая Назарян да не бъде подкрепена.

„Надеждата ми е останалите политически сили да поемат отговорност и да са чули много добре хората по време на кампанията, които даваха жълт картон на политиците, а на следващи избори знаете какъв цвят следва“, добави тя.

Георги Георгиев от ГЕРБ каза, че хората очакват от политиците не да се харесват, а да постигат съгласие в името на държавата и общия интерес, който е над всичко. “Днес очакваме да получим подкрепа за най-достойния кандидат за председател на Народното събрание. Рая има опит, експертиза и всички необходими качества, за да може да започнем работа”, добави той.

Вижте и

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви вчера, че ще предложи Рая Назарян за председател на Народното събрание на първото заседание на 50-ия парламент днес. От „Продължаваме промяната – Демократична България“ и „БСП за България“ съобщиха, че няма да подкрепят кандидатурата ѝ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре