Сега четете
Няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ за председател на Народно събрание

Няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ за председател на Народно събрание

Няма да подкрепим кандидата на ГЕРБ за председател на Народно събрание, каза временният председател на БСП и избран за депутат Атанас Зафиров на влизане в парламента.

Той подчерта, че вчера е сформирана парламентарната група на „БСП за България“ и днес тя ще започне своя парламентарен живот. „Нямаме кандидат за председател на Народното събрание. Кандидатът ни за заместник-председател на парламента е Драгомир Стойнев“, добави Зафиров.

Корнелия Нинова не може да бъде независим депутат, няма да остави партията си, въпреки някакви временни отношения в партията, тя е основен парламентарист, а в парламента трябва да изразяваш и позиция, каза пред журналисти и избраният за депутат Георги Свиленски преди влизането си в сградата на Народното събрание.

Той отново потвърди, че БСП няма да подкрепи правителство, нито на ГЕРБ, нито на ДПС. „БСП остава опозиция. Борислав Гуцанов е председател на Парламентарната група е предложението ни заместник-председател на Народното събрание е Драгомир Стойнев“, припомни той. По думите му вариант би могъл да бъде правителство на ГЕРБ, ДПС и „Има такъв народ“ (ИТН). Мисля, че скоро ще го видите, каза още той.

Вижте и

Корнелия Нинова също каза на влизане в парламента, че очаква 50-ото Народно събрание да излъчи правителство между ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви вчера, че ще предложи Рая Назарян за председател на Народното събрание на първото заседание на 50-ия парламент днес.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре