Сега четете
Длъжни сме да спечелим отново народа ни

Длъжни сме да спечелим отново народа ни

Длъжни сме да спечелим отново народа ни, заяви лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов в декларация от парламентарната трибуна на първото заседание на 50-ото Народно събрание.

По думите на Костадинов само преди 10 дни 70% от българите избраха да останат вкъщи по време на изборния ден и така на практика гласуваха вот на недоверие на собствената си държава. Народът не видя достойни за своето доверие, добави той.

Лидерът на „Възраждане“ посочи, че за мнозинството в парламента има много малко значение кои са тези, които им гласуваха вот на недоверие. „Те просто са ви благодарни, драги сънародници, защото с вашата пасивност вие ги бетонирате в меките столове“, каза Костадинов.

Днес трябва да сме смирени. Вярвам, че във всичките си действия трябва да се ръководя от народа, заклех се тогава и сега, и с моите съмишленици от „Възраждане“ се заклеваме всеки ден, заяви още Костадинов.

Длъжни сме да спечелим отново народа ни, длъжни сме да направим всичко за всички наши сънародници, защото те все още търсят смисъл да подкрепят и да гласуват доверие на своите избраници, посочи Костадинов. Той призова депутатите да оправдаят доверието на хората.

Вижте и

Костадинов каза, че наивно вярва, че дори в този състав това е възможно. Не е толкова сложно да се сложи край на корупцията, заяви лидерът на „Възраждане“ и допълни, че могат да спрат кражбите и да върнат добрите специалисти. Можем да запазим традициите на българското образование, добави той.

Костадинов заяви, че от „Възраждане“ искат възмездие за онези, които са довели българския народ до критична липса на интерес към бъдещето на страната. „Българският народ удари звучен шамар на политическия елит, шамар, който трябва продължително да кънти“, каза още лидерът на „Възраждане“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре