Сега четете
Чухме идеите на ГЕРБ за управленска програма, няма конкретика

Чухме идеите на ГЕРБ за управленска програма, няма конкретика

Ако очаквате някаква конкретика, трудно мога да ви дам такава, защото просто изслушахме техните идеи, заяви на брифинг в парламента Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ след среща с ГЕРБ-СДС. Оттук нататък ще трябва да обсъдим с колегите, да помислим, казахме нашите приоритети, запознахме ги с тях. Ако има конкретика оттук нататък, ще я споделим, това е първа среща, добави той.

Изобщо не говорим за правителство в момента, подчерта Йорданов и повтори, че ИТН са за експертен кабинет. Ситуацията е сложна и тежка, страната без правителство е блокирана, от друга страна с лошо правителство понякога е по-зле., смята политикът.

По думите му видимо и ГЕРБ-СДС са достигнали до тази идея, но от идеята за експертен кабинет до реализацията ѝ има твърде много работа. Йорданов отговори, че конкретни имена за премиер и министри не са обсъждани.

Вижте и

ГЕРБ-СДС са запознали ИТН с идеите си за реализация на управленска програма по сектори. Ще ви помоля да не правите генерални изводи, това беше покана на една политическа сила към друга, ние се отзовахме на среща, която и политическа сила да ни покани, щяхме да се отзовем, подчерта Тошко Йорданов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре