Сега четете
Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове

Трафикът е интензивен на някои гранични пунктове

Трафикът е интензивен на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Гърция на изход за товарни автомобили. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция” на интернет страницата си. Информацията е към 6:00 часа тази сутрин.

На границата с Румъния движението е интензивно на ГКПП „Дуранкулак“ и  ГКПП „Оряхово“ на изход за товарни автомобили. На ГКПП „Никопол-Турну Мъгуреле“ фериботът временно не работи поради технически причини.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вижте и

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и с Турция.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре