Сега четете
Срещата с ИТН премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретни политики

Срещата с ИТН премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретни политики

Срещата с „Има такъв народ“ (ИТН) премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретните политики в нашата управленска програма, заяви Деница Сачева от ГЕРБ-СДС след срещата с ИТН в парламента.

Подробно обсъдихме политики, свързани с образование, пазар на труда, енергетика, съдебна реформа. Теми, които представляват интерес и поети ангажименти и обещания от колегите от ИТН в рамките на тяхната предизборна кампания, отбеляза тя.

Оставихме вратата отворена да продължим нашите разговори конкретно по политики, заяви Сачева. Тя посочи, че разговори по състав и структура на правителство не са водени.

На въпрос може ли да се каже, че ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН ще направят правителство, Деница Сачева коментира, че няма такава новина на този етап.

Единственото сигурно нещо на този етап е, че ГЕРБ-СДС иска да направи правителство на споделената отговорност, заяви Сачева. Нито колегите от ДПС, нито от ИТН са изразили ясна и категорична позиция в подкрепа на правителство, добави тя.

Попитана кога ще са вторите срещи с политическите сили, Сачева каза, че нямат график, не поставят ултиматуми и срокове, но смята, че колкото по-енергични и ефективни действия имат, толкова повече ще могат да получат и доверие от страна на хората.

Вижте и

На въпрос дали партия „Величие“ ще дойдат на среща с ГЕРБ-СДС в 15:00 часа, Деница Сачева каза, че са получили писмо от Николай Марков, в което той изразява желание да се срещне с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но такава среща няма да се състои.

Утре сутринта нашата парламентарна група ще се събере, за да излъчи нашата номинация за председател на Народното събрание, съобщи още Сачева.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре