Сега четете
Перник организира двудневен рок фест за първия изгрев на юли

Перник организира двудневен рок фест за първия изгрев на юли

Двудневен рок фест ще се проведе на крепостта „Кракра“ в Перник. Музикалната проява е посветена на първия изгрев на месец юли, известен като Джулай морнинг, съобщиха от общинската администрация. Рок фестът се организира от Община Перник в партньорство с Club Maze JB.

Музикалното събитие ще започне на 29 юни с концерт на групите Mal&Nov Crew, Strix, Sink Below, Baron Chameleon, „Фактор“, Truth Be Told и Аlien Аcid Blood.

Вторият концерт ще е на следващия ден и отново ще прикове вниманието на меломаните от миньорския град. На сцената на Пернишката крепост ще се изявят групите „Eкстаз“, 12 Bar Band, Bad Citу, Smokey Mountain River Band, Tsunami , Casual Threesome и „Тангра“. Двудневният рок фест е със свободен вход.

Вижте и

Историята на рок музиката в Перник започва през 1962 г., когато в града се създава първата местна рок банда „Пернишки братя“. Шест години по-късно в града се провежда и рок фестивал. Председател на журито е Борис Карадимчев. Именно на него първо място печели песента на Георги Минчев „Бяла тишина“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре